NME-Zorg

Men moet aan kinderen en vogels vragen hoe kersen en aardbeien smaken (Johann Wolfgang von Goethe)

DS Equicoaching

Therapie-paarden

De Quarter-hengst Winner wordt ingezet als coach-paard vanwege zijn fijngevoelige karakter. Hij is als geen ander in staat om in te spelen op de fijne- en grove- motoriek en de non-verbale communicatie van ouder en kind.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Life style coaching

Hierbij wordt gekeken naar alle facetten in jouw leven. Alles heeft samenhang. Er wordt gekeken naar jouw voeding, beweging, mentale gesteldheid en hoe om te buigen.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Forest Bathing

Het is een japans techniek en de letterlijke vertaling is ‘bosbaden’. Zoals je met zwemles zwemvrij wordt gemaakt word je nu, door oefeningen, in het bos natuurvrij gemaakt.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Wolf-floW

 Therapie-wolfhonden

Gecertificeerde wolfhonden die ingezet worden bij het begeleiden van kind en ouder met een hulpvraag. In haar natuurlijke habitat laat de wolfhond zich, op dat moment, zien in de interactie met het kind- en- of ouder die aan de orde is. De pracht van haar verschijning verraadt dat ze rechtstreeks van de wolf afstamt.

Locatie; buitencentrum Moerveld

Boeddhistische meditatie

Leer de technieken om meer controle over- en inzicht in- de geest te krijgen.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Qwyl-coaching

Dagbesteding
Werkfit
Reïntegratie

Locatie: buitencentrum Moerveld

GIB: gezin in beweging

Systeem-therapie voor gezinnen in een heuse oersetting op Moerveld. Weer even helemaal back to basic.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Aerial yoga

Bij Aerial yoga werk je al hangend aan je balans, kracht, souplesse en vertrouwen.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Pipowagen & Knotskot

Voor overige zorgaanbieders, of mensen die een workshop aanbieden, hebben wij een tweetal binnenruimtes ter beschikking. Ruimtes met een eigen wc en keuken. Het Knotskot biedt ruimte voor 25 mensen en de Pipowagen is meer individueel bedoeld en ter overnachting in een vorm van een welness-arrangement.

Locatie: buitencentrum Moerveld

Moerveld-Zorg op Moerveld

NME-Zorg vindt plaats op buitencentrum Moerveld met het prachtige aangrenzende Bunderbos; een hellingbos met oude wijze trollenbomen en knabbelende bronnen-beekjes.

De naam Moerveld is een oude benaming voor de vroegere turfvelden. Het gestolde verleden, van moeder aarde, waar men zich aan opwarmde.